The Spot| 0 lofts beschikbaar | Eindhoven | Vanaf €428 Per maand

Vind en reserveer je nieuwe thuis

Bekijk de Lofts Download de brochure

The Spot

Op een zeer centrale locatie aan de rondweg van Eindhoven gelegen op loopafstand van het stadcentrum, TUE en Fontys Hogescholen ligt het voormalige RIAGG hoofdkantoor, welke getransformeerd is naar 95 Student Smart City Lofts, enkel bestemd voor studenten. LET OP: CAMPUSCONTRACTEN

Eindhoven; De slimste regio ter wereld!

Eindhoven is hip, vooruitstrevend en vraagt om ontdekt te worden! De stad bruist op het gebied van technologie, sport, kunst en design. Eindhoven durft te experimenteren, eigenwijs te zijn en over grenzen heen te kijken. Ervaar dit zelf en bezoek één van de festivals of evenementen in Eindhoven. Topevents die je niet mag missen zijn de Dutch Design Week, het eigentijdse lichtkunstfestival Glow en het festival op het snijvlak van technologie, kunst,
design, en muziek; STRP.

Eindhoven heeft een levendig centrum met ontelbaar veel leuke cafés, terrassen en restaurants. Naar het bruisende uitgaansleven en één van de langste stapstraten van Nederland, het Stratumseind, komen mensen vanuit het hele land. Het Wilhelminaplein en De Bergen vormen een hip uitgaansgebied met goede en unieke horeca voor de eind twintiger, 30 plussers.

Het Smart City Lofts complex |THE SPOT| is aan de rondweg gelegen op de kop van de Woenselse Markt en de Kruisstraat met een keur aan winkels, restaurants en cafés op een steenworp afstand tussen het station STRIJP-S en de opleidingsinstituten TUE/ FONTYS Hogescholen.

Het gebouw wordt in september opgeleverd in zijn nieuwe gedaante met 95 superstrakke industriële STUDENT SMART CITY LOFTS.

De woningen worden op vijf etages gerealiseerd. Het complex wordt voorzien van twee liften en twee gemeenschappelijke trappenhuizen.

Op het achtergelegen perceel wordt een ruim gemeenschappelijk terras voorzien. Dit wordt in stijl aangekleed en zijn bestemd voor het gemeenschappelijk gebruik van de toekomstige bewoners.

De woningen

Alle woningen zijn voorzien van een moderne jasmijnwitte keuken met soft-close sluitingen, grijs multiplex werkblad, keramische kookplaat met afzuigkap, thermostatische mengkraan en inbouw koel-vriescombinatie. Tevens is er een magnetron aanwezig.

De badkamers zijn uitgevoerd met modern tegelwerk tot aan het plafond met inbouwspots en voorzien van een douche met douchewand en thermostatische mengkraan, zwevend toilet, badkamergarnituur, wastafel met mengkraan en spiegel.

Tevens zijn alle woningen voorzien van (inbouw)verlichtingsarmaturen en fraaie verduisterende gordijnen. De vloeren bestaan uit houtlook PVC vloeren. Tezamen met de ruwe betonnen plafonds geeft dit de woningen een stoer ruimtelijk industrieel karakter. Daarbij hebben ze alle wenselijke luxe voorzieningen van vandaag de dag!

Sommige woningen hebben een entresol die bereikbaar is middels een trapje. De entresol kan bijvoorbeeld gebruikt worden als extra bergruimte of slaapruimte. Het is natuurlijk geen volwaardige verdieping maar geeft net iets meer mogelijkheden!

Elke woning is voorzien van een eigen (LAN) internetverbinding en digitaal televisiesignaal met een keur aan zenders.

Dit alles is met de ALL-IN huurprijs (met huurtoeslag) van rond de € 450,- per maand zeer concurrerend!

Het complex

In het gehele complex is een algemeen toegankelijk WIFI signaal beschikbaar.

Toegang tot de SMART CITY LOFT verkrijgt men middels een persoonlijke digitale sleutel. Deze tag geeft tevens toegang tot de was- en droogruimte op de begane grond welke is voorzien van MIELE PROFESSIONAL apparatuur. Middels de tag en de te downloaden app kunnen de was- en droogmachines gereserveerd worden.

Op de begane grond aan de achterzijde is ook de gemeenschappelijke fietsenberging gesitueerd waar meer dan voldoende plaats is om fietsen te stallen.