The Rock| 0 lofts beschikbaar | Eindhoven | Vanaf €428 Per maand

Vind en reserveer je nieuwe thuis

Bekijk de Lofts Download de brochure

The Rock

The ROCK is sinds mei 2017 opgeleverd!

Volledig gemeubileerde studio's!

The Rock

Eindhoven; de slimste regio van de wereld!
Eindhoven is hip, vooruitstrevend en vraagt om ontdekt te worden. De stad bruist op het gebied van technologie, sport, kunst en design. Eindhoven durft te experimenteren, eigenwijs te zijn en over grenzen heen te kijken. Ervaar dit zelf en bezoek één van de festivals of evenementen in Eindhoven. Topevents die je hier niet mag missen zijn de Dutch Design Week, het eigentijdse lichtkunstfestival Glow en het festival op het snijvlak van technologie, kunst, design en muziek; STRP.

Eindhoven heeft een levendig centrum met ontelbaar veel leuke cafés, terrassen en restaurants. Mensen vanuit het hele land komen naar een van de langste stapstraten van Nederland; Stratumseind. Het Wilhelminaplein en De Bergen vormen een hip uitgaansgebied en unieke horeca voor de eind twintiger en 30 plussers.

Het complex van |THE ROCK| is gelegen op een zeer gewilde locatie binnen de ring van Eindhoven. In de nabijheid bevinden zich diverse culturele voorzieningen, alle benodigde winkelvoorzieningen, het Stadswandelpark en de Genneper Parken. Het stadcentrum met al haar voorzieningen is gelegen binnen handbereik. Door goede uitvalswegen en prima OV verbindingen zijn onder andere High Tech Campus en de Technische Universiteit goed bereikbaar.
Met het centrum binnen handbereik, prima openbaar vervoer verbindingen op loopafstand, treinstation op fietsafstand en winkels op zich korte loopafstand is het complex zeer geschikt voor alle leeftijden.

Het wooncomplex met 24 volledig gemeubileerde Smart City Lofts verspreidt over 2 verdiepingen zal in mei worden opgeleverd.

De Lofts

The lofts
Het wooncomplex ‘the Rock’ bestaat uit 24 zelfstandige, luxe en volledig gemeubileerde lofts voor studenten, young professionals en professionals. Het complex is een voormalig jeugdcentrum aan de Biesterdwarsweg te Eindhoven.

Er zijn twee typen lofts:
1. SMART CITY LOFT – STUDIO LOFT (CA. 20-25 M2) – 10
2. SMART CITY LOFT – SMALL LOFT (CA. 30-60 M2) – 14