THE BLOCK| 12 lofts beschikbaar | Leeuwarden | Vanaf €554 Per maand

Vind en reserveer je nieuwe thuis

Bekijk de Lofts Download de brochure

THE BLOCK

PER DIRECT BESCHIKBAAR!
De 14 woningen in het souterrain zijn per 1-08-2018 opgeleverd en gereed voor u om te huren!

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met leeuwarden@smartcitylofts.nl! Graag even aangeven wanneer u wilt komen bezichtigen, wie u bent en wat u doet in het dagelijks leven (werk en/of studie).

De locatiebeheerder zal doorgaans binnen 2 werkdagen reactie geven!


Begane grond tot en met 5e verdieping zijn reeds in 2017 opgeleverd. In totaal 68 Smart City Lofts en 1 commerciële ruimte.

The BLOCK

De herontwikkeling van het pand is in volle gang. Het wooncomplex The BLOCK wat gerealiseerd wordt bestaat uit 82 Smart City Lofts, bestemd voor starters en jong werkenden, gesitueerd in een voormalig kantoorgebouw. Het gebouw is voorheen in gebruik geweest bij diverse verheidsdiensten, waaronder het Ministerie van Landbouw en recent als tijdelijke huisvesting van het Gerechtshof.

RUWWEG ZIJN ER 3 TYPE VAN LOFTS:
1. SMART CITY LOFT – Studio Loft (ca. 40-50 m2) 70 eenheden
2. SMART CITY LOFT – Small Loft (ca. 30-50 m2) 9 eenheden
3. SMART CITY LOFT – Rooftop Loft (ca. 50-60 m2) 3 eenheden

Supermarkten en overige winkels vindt u in de nabije omgeving en met 10 min. wandelen bent u in het bruisende centrum van Leeuwarden met al zijn terrasjes, restaurants en winkels.

Het complex ligt net buiten de kern van het centrum en is gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen. Ook zijn er zijn goede openbaar vervoer voorzieningen.

Voor de commerciële ruimte is voor als nog geen bestemming. Heeft u interesse in een commerciële ruimte of vragen, dan kunt u mailen naar service@smartcitylofts.nl