Over ons

Smart City Lofts is een concept en ontwikkeling van Bakkers|Hommen Waerdevast BV. B|H|W is een gerenommeerde vastgoedontwikkelaar en een specialist waar het gaat om het bedenken en uitvoeren van dit soort grootschalige projecten voor studenten en young professionals. Met een track record van ruim 10 jaar op het gebied van ontwikkeling van betaalbare woningen voor studenten, expats en alleenwonenden, hebben wij een unieke positie op de Nederlandse markt.

Wij weten als geen ander wat jij wil en we zorgen er voor dat het top wordt. Dat is voor ons als verhuurder de enige garantie voor succes. We kiezen daarbij voor een platte en efficiënte organisatie. Automatisering staat hoog in het vaandel: zo houden we de kosten laag en het overzicht scherp. En dat is ook in jouw voordeel!

Nieuwe mogelijkheden

Nieuwe mogelijkheden

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om binnen dit concept bestaande locaties te herontwikkelen tot Smart City Lofts. Momenteel werken wij aan meerdere nieuwe initiatieven om deze op korte termijn te kunnen uitrollen. Centraal gelegen locaties in grotere (studenten) steden hebben daarbij onze bijzondere aandacht! Op dit moment zijn Venlo, Eindhoven en Leeuwarden aan de beurt, maar hou ons in de gaten: andere steden zijn in aantocht! Ken je een mogelijke geschikte locatie – laat het ons snel w​eten via het contactformulier. Bij interesse nemen we graag contact met je op!
Wie zijn we

Wie zijn we

B|H|W is initiatiefnemer van vastgoedontwikkelingen. Transformaties van bestaand onroerend goed is onze specialiteit.

 

Wij kijken met een andere blik op stenen, geven verloren bestemmingen een nieuw leven door een inventieve en creatieve benadering gericht naar de vraag van vandaag.

 

De kracht van deze onderneming schuilt voor een groot deel in de snelheid, besluitvaardigheid, flexibiliteit, discretie, daadkracht maar zeker ook betrouwbaarheid. Als organisatie die zich richt op bijzondere kansen in de vastgoedsector hebben we een breed draagvlak voor alle gerelateerde activiteiten van het hedendaags beleggen en herontwikkelen van vastgoedobjecten.

 

Wij zijn gevestigd in Eindhoven en hebben heel Nederland als werkgebied.
Ons doel

Ons doel

Smart City Lofts. Een sterke naam voor nieuwe innovatieve vorm van compleet wonen. Met Smart City Lofts zoeken we naar perfecte locaties voor studenten, young professionals ,starters en senioren.

 

We ontwikkelen die locaties tot luxe, compacte zelfstandige woningen met gemeenschappelijke voorzieningen. Eenvoudig te boeken via internet. De woningen zijn direct te bewonen, je hoeft alleen nog meubels te plaatsen, internet, tv, stoffering, een digitaal sluitsysteem met je eigen Smartkey het is allemaal al reeds voorzien.

 

Ons belangrijkste doel? Woonconcepten ontwikkelen waar behoefte aan is. Wij bouwen trendy, kwalitatief hoogwaardige maar tegelijk compacte en efficiënte woningen met een modern inventief design.